"Είδα την Χρύσα Σπηλιώτη να κάνει μπάνιο στην θάλασσα και..." - Gkourou

"Είδα την Χρύσα Σπηλιώτη να κάνει μπάνιο στην θάλασσα και..."Νέα τροπή στην εξαφάνιση της ηθοποιού, Χρύσας Σπηλιώτη, με μαρτυρία γυναίκας να φέρνει τα πάνω κάτω! Που βρισκόταν όταν ξέσπασε η πυρκαγιά;
Η μυρία Μαρία Αναστασοπούλου, μίλησε στο protothema.gr και αποκάλυψε:

«Την είδα να κάνει μπάνιο και της είπα ότι καίγεται ο Βουτζάς»: τόνισε η κυρία που είναι κάτοικος του Νέου Βουτζά, στην οδό Νυμφών και περιγράφει τη συνάντησή της με τη γνωστή ηθοποιό και τον σύζυγό της στο ύψος της Αργυράς Ακτής.
Όπως εξηγεί η κ. Αναστασοπούλου, όταν έφτασε η ίδια στην παραλία, καθώς πάνω το βουνό καιγόταν, συναντήθηκε με την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη η οποία ήταν μαζί με τον άντρα της Δημήτρη Τουρναβίτη.
Επειδή η κ. Μαρία ήταν σε κατάσταση σοκ, λόγω της πυρκαγιάς η οποία ήδη είχε κάψει τα πρώτα σπίτια στο βουνό, μαζί και το δικό της, ηΧρύσα Σπηλιώτη την ρώτησε τι συμβαίνει και γιατί ήταν αναστατωμένη.
«Παρκάραμε τα αυτοκίνητά μας και κατεβήκαμε στην παραλία, βρήκα την ηθοποιό, που αγνοείται, έκανε μπάνιο με τον άντρα της. Η γυναίκα δεν είχε καταλάβει τίποτα, με ρώτησε γιατί είμαστε αναστατωμένοι και της απάντησα πως καίγεται ο Βουτζάς και κάηκε το σπίτι μας, τελειώσαμε. Και μου λέει, «μην κάνετε έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα αφού είσαστε εσείς καλά» ανέφερε η κυρία Μαρία.
Στην συνέχεια όμως όπως υπογράμμισε η ίδια έγινε ο πανικός και την έχασε από τα μάτια της και υποθέτει πως πήγε να δει το σπίτι της αφού ο καπνός είχε κατέβει χαμηλά.
«Μετά την έχασα καθώς μέσα σε πέντε λεπτά έγινε ο πανικός. Υποθέτω θα πήγε σπίτι της η γυναίκα να αλλάξει, ήταν με το μαγιό της, έκανε μπάνιο αμέριμνη με τον άντρα της. Εάν έμενε στην παραλία πέντε λεπτά ακόμα σίγουρα θα σωνόταν» είπε.loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.