Μητέρα και δίδυμες κόρες "έφυγαν" μαζί στο Μάτι - Το περίεργο παιχνίδι που τους επεφύλασσε η μοίρα - Gkourou NEWS

Μητέρα και δίδυμες κόρες "έφυγαν" μαζί στο Μάτι - Το περίεργο παιχνίδι που τους επεφύλασσε η μοίραΕξάχρονες δίδυμες, η μητέρα τους και η γιαγιά τους βρέθηκαν απανθρακωμένες λίγα μέτρα από την πόρτα του εξοχικού τους στη Νέα Μάκρη. Το σπίτι δεν κάηκε τελικά από τη φωτιά, εκείνες όμως τρομαγμένες από την πύρινη λαίλαπα προσπάθησαν να διαφύγουν.

Η Βασιλική Χερουβείμ, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τις δύο κόρες και τη μητέρα της, εργαζόταν ως φωτογράφος ωστόσο άλλαξε επάγγελμα για να έχει περισσότερο χρόνο για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Απόφοιτη ακτινολογίας έπιασε δουλειά στο γενικό ογκολογικό νοσοκομείο Κηφισιάς, ωστόσο αυτό που ήθελε ήταν να μετατεθεί κάπου κοντά στη Νέα Μάκρη για να μπορέσει να περάσει το καλοκαίρι με τις κόρες της, καθώς ήταν ανύπαντρη μητέρα και μεγάλωνε μόνη της τα παιδιά της. Κατάφερε τελικά να πάρει απόσπαση στο κέντρο υγείας Ραφήνας-Πικερμίου . Τη Δευτέρα 23 Ιουλίου πήγε και παρουσιάστηκε ωστόσο αυτή έμελλε να ήταν η τελευταία ημέρα που πήγε στη δουλειά...loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.