Κι όμως, δεν κάηκε το σπίτι του Ηλία Ψινάκη! - Φωτογραφίες από επιτόπιο ρεπορτάζ μετά την πυρκαγιά στον Νέο Βουτζά - Gkourou

Κι όμως, δεν κάηκε το σπίτι του Ηλία Ψινάκη! - Φωτογραφίες από επιτόπιο ρεπορτάζ μετά την πυρκαγιά στον Νέο ΒουτζάO Ηλίας Ψινάκης δήλωσε την Τρίτη ότι κάηκε το σπίτι του στον Νέο Βουτζά από την καταστροφική πυρκαγιά της Αττικής.

Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ που έκανε ο ΣΚΑΪ, έχουν καεί φοίνικες και άλλα δέντρα έξω από το σπίτι του κ. Ψινάκη, όπως και κάποιες τέντες του σπιτιού, αλλά το οίκημα κρίνεται απόλυτα κατοικήσιμο. Ζημιές υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο, ομως οι φλόγες δεν μπήκαν μέσα στο σπίτι.
Τις τελευταίες δύο ημέρες ο δήμαρχος Μαραθώνα, που έχει δεχθεί σφοδρές επικρίσεις για την απουσία του τις κρίσιμες ώρες της πυρκαγιάς, δήλωνε στις τηλεοπτικές κάμερες ότι και το δικό του σπίτι κάηκε. Νωρίτερα την Τετάρτη προκλήθηκε μεγάλη ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα από εξοργισμένους πολίτες.
Μάλιστα, σε μία από τις δηλώσεις του, το βράδυ της Τρίτης, ανέφερε: «Κάηκε το σπίτι μου, ευτυχώς... Οταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια, φανταστείτε να μην καιγόταν το δικό μου».
Τα πλάνα του ΣΚΑΙ:loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.