«Μείνετε σπίτια σας»! Έκκληση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας! - Gkourou

«Μείνετε σπίτια σας»! Έκκληση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας!Με επείγον μήνυμά της κι ενώ ο καιρός "χτυπά" ανελέητα την Αττική, η Γενική Γραμματεία
Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή και ζητά από τα ΜΜΕ να μεταδώσουν το μήνυμα! Ο καιρός «ντύνεται» χειμωνιάτικος και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας… ανησυχεί. Με μήνυμά της στο Twitter, αναφέρει:
«Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο Λεκανοπέδιο, παρακαλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, να αποφεύγουν να μετακινούνται στις περιοχές όπου εκδηλώνονται τα φαινόμενα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των Αρχών».
Όλα αυτά ενώ σφοδρές καταιγίδες «χτυπούν» ανελέητα δεκάδες περιοχές του νομού Αττικής.Δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, έχουν αναφερθεί διακοπές ρεύματος, ενώ σε πολλές περιοχές οι θυελλώδεις άνεμοι παίρνουν στο διάβα τους ό, τι βρουν!
Δείτε τις αναρτήσεις της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, η οποία μάλιστα ζητεί από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να αναδημοσιεύσουν το μήνυμα για την προστασία των πολιτών!
Σημειώνεται, ότι ήδη από χθες, Σάββατο 28.07.2018, η ΓΓΠΠ έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.  Παράλληλα, η ΓΓΠΠ συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
loading...


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.