Συγκλονίζει η Αυτοκτονία Πάνω στο Μνήμα της Συντρόφου του.. : Η άγνωστη ιστορία που θα σας αφήσει… - Gkourou NEWS

Συγκλονίζει η Αυτοκτονία Πάνω στο Μνήμα της Συντρόφου του.. : Η άγνωστη ιστορία που θα σας αφήσει…Η αυτοκτονία συγκλονίζει τη Ρόδο και ιδιαίτερα τη μικρή κοινωνία της Κρεμαστής. Ο αυτόχειρας έδωσε τέλος στον Γολγοθά που ανέβαινε μπροστά στο μνήμα της γυναίκας του…
Η αυτοκτονία συγκλονίζει τη Ρόδο και ιδιαίτερα τη μικρή κοινωνία της Κρεμαστής που έχει βυθιστεί στο πένθος. Ο 53χρονος αυτόχειρας, έβαλε τέλος στη ζωή του, στο νεκροταφείο του χωριού.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ψυχικά φορτισμένος από τον πρόωρο χαμό της 48χρονης συντρόφου του, πήγε το πρωί στο κοιμητήριο και έθεσε τέρμα στη ζωή του με κυνηγετική καραμπίνα, πάνω από το μνήμα της.
Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του ΑΤ Ιαλυσού, της Σήμανσης και Ιατροδικαστής, για να ρίξουν περισσότερο φως στην τραγική υπόθεση.Οι πρώτες ενδείξεις που έχουν στα χέρια τους οι αρμόδιες αρχές, κάνουν λόγο για αυτοκτονία, με το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας να έχει αποκλειστεί.Τις τελευταίες μέρες ο 53χρονος έδειχνε κλεισμένος στον εαυτό του και απέφευγε τις εξόδους. Όλοι στο χωριό παρακολουθούσαν να ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι θα έφτανε στην αυτοκτονία.Η σύζυγός του είχε αφήσει την τελευταία της πνοή πριν από λίγους μήνες και ο αυτόχειρας προσπαθούσε μάταια να σταθεί στα πόδια του. Δεν τα κατάφερε παρά τη στήριξη στενών συγγενικών του προσώπων.
Όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε το πρωί από το σπίτι του, αποφασισμένος να αυτοκτονήσει. Έφτασε στο μνήμα της γυναίκας του και έδωσε τέλος στη ζωή του, με την τραγική είδηση να σκορπάει θλίψη και πόνο.
stroumfaki.gr

Από το Blogger.