Βόμβα για «Μουρμούρα”: Είναι Οριστικό. Αποχωρεί Βασική Πρωταγωνίστρια από τη Σειρά! Τα Ονόματα-Έκπληξη για την Αντικατάστασή της - Gkourou

Βόμβα για «Μουρμούρα”: Είναι Οριστικό. Αποχωρεί Βασική Πρωταγωνίστρια από τη Σειρά! Τα Ονόματα-Έκπληξη για την Αντικατάστασή τηςΠριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, είχαν ακουστεί πολλές φήμες για την σειρά “Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα”.

Αρχικά, λεγόταν πως η αγαπημένη αυτή σειρά δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν αλλά τελικά ανακοινώθηκε ότι πήρε το πράσινο φως.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό ένα βασικό στέλεχος θα αποχωρήσει!
Συγκεκριμένα, είχε γίνει γνωστό ότι ένα από τα βασικά μέλη δεν θα είναι στην επόμενη σεζόν και, τώρα πια, γνωρίζουμε τον λόγο.Αλλά για ποιο λόγο αποχωρεί ένα από τα βασικά μέλη της Μουρμούρας;
Ο λόγος για την αγαπημένη ηθοποιός Δάφνη Λαμπρογιάννη η οποία από τα μέσα της τρέχουσας σεζόν είχε ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που συνεχιστεί η σειρά για μια ακόμη σεζόν, εκείνη δεν θα συνεχίσει μαζί της.

Σύμφωνα με το TV Έθνος, η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς της λόγους, αφήνοντας έτσι δύο επικρατέστερα σενάρια για το μέλλον της σειράς και τον χαρακτήρα που υποδυόταν:
Το πρώτο είναι πως το ζευγάρι (η Μαρίνα και ο Ηλίας τον οποίο υποδύεται ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης) θα χωρίσει, ενώ το δεύτερο πως απλά η Δάφνη Λαμπρόγιαννη θα αντικατασταθεί από άλλη ηθοποιό.Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, πρόταση φαίνεται να έχουν δεχτεί η Ελένη Ράντου και η Μαρία Καβογιάννη.
ΠΗΓΗ: mycampus.gr
Από το Blogger.