Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας που έχασε τα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της στις φονικές πυρκαγιές - Gkourou

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας που έχασε τα δύο της παιδιά και τον σύζυγό της στις φονικές πυρκαγιέςΣυγκλονίζουν τα λόγια της Βαρβάρας Βουκάκη, η οποία έχασε τον άνδρα της Γρηγόρη Φύτρο και τα δύο παιδιά της, την 13χρονη Εβίτα και τον 11χρονο Ανδρέα την περασμένη Δευτέρα στην πυρκαγιά στο Μάτι.
Παρά το ασύλληπτο πένθος της, η
κα Βουκάκη ανήρτησε στο facebook ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσους της συμπαραστάθηκαν.
''Η αγάπη όλων σας είναι συγκινητική. Ο τρόπος που ο καθένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί σταθήκατε στον Γρηγοράκη, στην Εβιτούλα και στον Ανδρεούλη μου που δεν τα κατάφεραν, αλλά και σε μένα που έμεινα πίσω για να τα ζήσω όλα αυτά, δείχνει πόση αγάπη υπάρχει γύρω μας και με βοηθάει να φανώ δυνατή.
Εύχομαι σε όλους σας να ζείτε την κάθε ημέρα σας, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όσα έχετε, αγαπώντας βαθιά και έχοντας στο μυαλό σας ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Αυτόν καλούμαστε να εκπληρώσουμε και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα...
Σας ευχαριστώ όλους θερμά και σας στέλνω ευχές για όλα τα καλά στη ζωή σας. Ο Γρηγόρης, η Εβίτα και ο Ανδρέας μου θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που είχαν τέτοιους φίλους, όπως είμαι και εγώ που σας έχω...'', αναφέρει η κα Βουκάκη.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.