Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε Αδάμ Μεγαγιάννη - Gkourou

Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε Αδάμ ΜεγαγιάννηΑίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου της τοπικής κοινότητας της Νέας Μάκρης Αδάμ Μεγαγιάννη στον real fm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή καθώς- όπως ισχυρίστηκε- δεν υπάρχουν πολεοδομικές παραβάσεις και έγινε λάθος εκτίμηση από τους εγκλωβισμένους της φονικής πυρκαγιάς.

"Δεν είναι το πολεοδομικό χάλι. Η καταστροφή δεν έγινε από αδράνειες, έγινε από έξαρση του φαινομένου. Το φαινόμενο ήταν μοναδικό, ήταν τόσο ισχυρό, δεν θα μπορούσε να το κρατήσει οποιαδήποτε πυροσβεστική από όλο τον κόσμο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μεγαγιάννης.
Ωστόσο, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Μάκρης τόνισε ότι "υπάρχουν δίοδοι προς την παραλία, δεν είναι αποκλεισμένη η παραλία. Ορισμένοι άνθρωποι που δεν γνώριζαν, στην απόγνωσή τους από τη φωτιά που τους κυνηγούσε, μπήκαν στις αυλές σπιτιών".
"Υπάρχουν προσβάσεις στην παραλία, δεν είναι κλεισμένη η παραλία. Το σημείο που έγινε η μεγάλη καταστροφή είναι ορθάνοιχτο. Απλά, έγινε λάθος εκτίμηση και από τους ανθρώπους της τροχαίας που τους έστειλαν από την παραλία και από τους ίδιους. Στο σημείο αυτό μπορείς να φτάσεις και με το αυτοκίνητο στη θάλασσα, όχι μόνο με τα πόδια'', πρόσθεσε ο κ. Μεγαγιάννης.
Επίσης, ο κ. Μεγαγιάννης δήλωσε ότι ''αυτό που συνέβη τη Δευτέρα δεν έχει ξαναγίνει, δεν το έχω δει ξανά στη ζωή μου. Έβλεπες τη φωτιά στο ένα χιλιόμετρο και είχε φτάσει πίσω σου σε δευτερόλεπτα".
Gkourou : Ντροπή σου !!!!Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.