Ανατρεπτική έρευνα: Έξι καφέδες την ημέρα σας βοηθούν να ζήσετε περισσότερο!

; ;
Νέα έρευνα έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα για το δημοφιλές αφέψημα, καθώς υποστηρίζει ότι έξι καφέδες την ημέρα μπορούν να μας βοηθήσουν να ζήσουμε περισσότερο.
Και δεν είναι η καφεΐνη που προσφέρει αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια και για όσους πίνουν ντεκαφεϊνέ.
Σε μια από τις μεγαλύτερες έρευνες για τα επίπεδα θνησιμότητας, μεσήλικες και ηλικιωμένοι Βρετανοί συγκρίθηκαν για την ποσότητα πρόσληψης καφέ.

Εκείνοι που έπιναν έξι ή επτά φλιτζάνια την ημέρα τα πήγαν καλύτερα από άλλους. Ήταν 16% λιγότερο πιθανό να πεθάνουν από οποιαδήποτε ασθένεια σε περίοδο δέκα ετών από εκείνους που ποτέ ήπιαν καφέ.
Και οι μεγαλύτεροι εθισμένοι στον καφέ τα πήγαν σχεδόν εξίσου καλά. Όσοι έπιναν οκτώ φλιτζάνια την ημέρα - ή περισσότερο - είδαν τα ποσοστά θανάτων να μειώνονται κατά 14%.
Αυτό είναι το διπλάσιο της μέγιστης ποσότητας καφεΐνης που συνιστάται από την Υπηρεσία Τυποποίησης των Τροφίμων του Ηνωμένου Βασιλείου.
Η προστατευτική επίδραση εντοπίστηκε επίσης σε μέτριους και ελαφρούς «πότες» του καφέ - αλλά σε μικρότερο βαθμό.
Δύο έως πέντε φλιτζάνια, ένα φλιτζάνι ή λιγότερο από ένα φλιτζάνι την ημέρα μείωσαν τη θνησιμότητα κατά 12, 8 και 6 τοις εκατό, αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας έρευνας δεκαετίας.


50%έκπτωση
Απόκτησε τώρα μόνο με 15€,
πλήρες Αιματολογικό check up και δύο καθαρισμούς δοντιών.
Πανελλαδική κάλυψη (δες το δίκτυο γιατρών και διαγνωστικών κέντρων)
Συμπλήρωσε ΕΔΩ την αίτηση και παρέλαβε με
αντικαταβολήτην κάρτα προνομίων Safe Silver.
Πληροφορίες: 210 9313100 Δε-Πα 9.00-17.00
loading...


loading...


www.gkourou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.