Κατερίνα Δαλάκα: Τι συμβαίνει με το Ντάνο; Γιατί δεν τον έχει δει μετά το παιχνίδι! - Gkourou

Κατερίνα Δαλάκα: Τι συμβαίνει με το Ντάνο; Γιατί δεν τον έχει δει μετά το παιχνίδι! Η Κατερίνα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Gala του Πρώτου Θέματος και απάντησε πρώτη φορά για το περιβόητο «Ν» που είχε χαράξει στην άμμο σε αγώνισμα του ριάλιτι του ΣΚΑΙ αλλά και για το τι σχέση έχει τελικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς... Ντάνος και δεν έχουν μιλήσει μετά το παιχνίδι!

Η ίδια είπε για το Ν: «Είναι το αρχικό του ονόματος μιας θείας μου που πέθανε ένα χρόνο πριν από καρκίνο».
Όσο για το αν τη πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Αγγελόπουλος για να την συγχαρεί που έφτασε μέχρι τον τελικό; «Δεν με πήρε ακόμη, ούτε κι εγώ έχω προλάβει, γιατί τρέχω όλη μέρα, αλλά λογικά κάποια στιγμή θα μιλήσουμε» τόνισε η ίδια!
 Όσο η Κατερίνα ήταν στο Survivor, ο αδερφός της Κώστας είχε ξεκαθαρίσει ότι ναι μεν Γιώργος και Κατερίνα γνωρίζονταν αλλά δεν ήταν ζευγάρι! «Με τον Ντάνο είναι απλά φίλοι. Τον έχω γνωρίσει και ξέρω πως κάνουν απλά παρέα. Τίποτα παραπάνω» είχε αναφέρει ο Κώστας!
Λίγο καιρό αργότερα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε μιλήσει ανοιχτά στην Ελένη Μενεγάκη λέγοντας: «Έχουν γραφτεί πολλά. Με αφορμή διάφορων φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν και συγκεκριμένα μιλάω για την Κατερίνα Δαλάκα, την οποία την ξέρω ελάχιστο καιρό! Δεν είμαστε ζευγάρι είμαστε φίλοι! Αυτες οι συναντήσεις και οι φωτογραφίες που μας έπιασαν μπορεί να είναι για κάποια επαγγελματική συμφωνία. Πολλά έχουν γραφτεί ωστόσο δεν ισχύει, ακόμη και για άλλες κυρίες που έχουν γράψει!»
loading...


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.