Γιατί Θεέ μου πήρες κοντά σου αυτό το αγγελούδι; Την Τετάρτη η κηδεία της μικρής Μαρίας-Χριστίνας - Gkourou

Γιατί Θεέ μου πήρες κοντά σου αυτό το αγγελούδι; Την Τετάρτη η κηδεία της μικρής Μαρίας-ΧριστίναςΓιατί θεέ μου πήρες κοντά σου αυτό το αγγελούδι; – Την Τετάρτη η κηδεία της μικρής Μαρίας-Χριστίνας


Στα μαύρα ντύθηκε η οικογένεια της μικρής Μαρίας – Χριστίνας από την περασμένη Δευτέρα 25/6, η οποία έφυγε από τη ζωή με τον πιο βίαιο τρόπο. Το πεντάχρονο κοριτσάκι ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας της, συγκρούστηκε από όχημα που οδηγούσε 35χρονος.
Ακόμα δεν μπορεί κανείς να πιστέψει το τραγικό γεγονός. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτό το αγγελούδι έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα… Ένα τεράστιο γιατί θα βασανίζει για πάντα τους οικείους της…
Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην μικρή Μαρία-Χριστίνα Δημητρίου την Τετάρτη 4/7, στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Λάρνακα.
Παράκληση της οικογένεια είναι όσοι θα παρευρεθούν στην νεκρώσιμο ακολουθία να φορέσουν άσπρες ή ροζ μπλούζες. Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια, η οποία δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το τροχαίο δυστύχημα έγινε στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς στην Κύπρο.
πηγή: wifinews.gr

loading...
Από το Blogger.