Βαρύ πένθος για την Ρούλα Ρέβη... - Gkourou

Βαρύ πένθος για την Ρούλα Ρέβη...Την Κυριακή η φωτογράφος και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα έχασε τον πατέρα της ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μπαμπάς της φωτογράφου δεν αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας ούτε ήταν μεγάλος σε ηλικία, αν αναλογιστεί κανείς ότι απέκτησε την κόρη του Ρούλα σε ηλικία μόλις 19 χρόνων. «Οι γονείς μου, όταν με γέννησαν, ήταν μόλις 16 και 19 χρόνων - είχαν μάλιστα αποκτήσει άλλο ένα παιδί δύο χρόνια προηγουμένως, την αδελφή μου. Είχαν ερωτευτεί πολύ όταν πρωτογνωρίστηκαν, κλέφτηκαν, τους πιάσανε, τους πάντρεψαν κι εμείς, τα παιδιά, ουσιαστικά μεγαλώσαμε με τη γιαγιά και τον παππού, τους γονείς του μπαμπά μου» είχε πει σε συνέντευξή της η φωτογράφος λίγα χρόνια πριν. Η κηδεία τελέστηκε χθες από το Νεκροταφείο της Νίκαιας, σε στενό κύκλο.
Τρεις μήνες πριν η φωτογράφος είχε πει το στερνό «αντίο» και στον πεθερό της Γιάννη Τότσικα, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.
Τότε μάλιστα τον είχε αποχαιρετήσει με μια φωτογραφία -προφανώς τραβηγμένη από την ίδια- όπου ο παλαίμαχος ηθοποιός ήταν ανάμεσα στους δύο γιους του Αποστόλη και Θανάση, οι οποίοι τον φιλούσαν στο μάγουλο.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.