Κάηκε το σπίτι της Λαμπίρη - Η ίδια σώθηκε στο παρά πέντε στη φωτιά στο Μάτι! - Gkourou

Κάηκε το σπίτι της Λαμπίρη - Η ίδια σώθηκε στο παρά πέντε στη φωτιά στο Μάτι!Η φωτιά που έκαψε τα πάντα στη περιοχή δυστυχώς έκαψε και το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη η οποία σώθηκε σαν από θαύμα τελευταία στιγμή.


Η ίδια και ο σύζυγος προσπασθούσαν μέχρι και την ύστατη ώρα να σώσουν το σπίτι που δυστυχώς τυλίχθηκε στις φλόγες.
Το youweekly.gr επικοινώνησε με την Χριστίνα Λαμπίρη προκειμένου να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν . Η παρουσιάστρια μιλώντας στην Τζώρτζια Συρίχα της είπε τι ακριβώς έχει συμβεί. 

"Ασ'τα Τζώρτζια! Καταστραφήκαμε εντελώς! Το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην ταβέρνα που απανθρακώθηκαν 25 συμπολίτες μας... Σε πληροφορώ ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δυο πολύ κολλητοί φίλοι του άνδρα μου... Εμείς ούτε που καταλάβαμε τι συνέβη! Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Η φωτιά μας περικύκλωσε μέσα στο σπίτι μας και προσπαθήσαμε να σώσουμε ότι σωζώτανε!
Εγώ ειλικρινά σου μιλάω ούτε που έχω καταλάβει πως τελικά σώθηκα! Το σπίτι μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Έμεινε μόνο ένα δωμάτιο από όλο το σπίτι και τώρα μαζεύω σε κούτες ότι έχει σωθεί για να σηκωθώ να φύγω. Το σπίτι του αδερφού του άντρα μου Θανάση, είναι ακριβώς δίπλα από το δικό μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Τζώρτζια δεν θέλω να πούμε κάτι άλλο. Πραγματικά είμαι σε απίστευτη σύγχυση και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον σώσαμε τη ζωή μας!"
Αυτά είπε η Χριστίνα Λαμπίρη αποκλειστικά στο Youweekly.gr και την Τζώρτζια Συρίχα.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.