Μεγάλη ανατροπή στη «Μουρμούρα»: Δεν αντικαθιστά η Ράντου την Λαμπρόγιαννη – Αυτή παίρνει το ρόλο! - Gkourou

Μεγάλη ανατροπή στη «Μουρμούρα»: Δεν αντικαθιστά η Ράντου την Λαμπρόγιαννη – Αυτή παίρνει το ρόλο!Όπως ήδη θα γνωρίζετε, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν πρόκειται να συνεχίσει στη «Μουρμούρα» τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς- κατά δήλωση της ιδίας- δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο υποκριτικά στον συγκεκριμένο ρόλο.

Από την πρώτη στιγμή που η δημοφιλής ηθοποιός γνωστοποίησε την απόφασή της ξεκίνησε ένα… όργιο φημών, με μια μακρά λίστα από υποψήφιες αντικαταστάτριες της «Μαρίνας» να συντάσσεται και ν’ ακούγονται πάρα πολλά και διαφορετικά ονόματα.

Την προηγούμενη εβδομάδα φαινόταν πως, τελικά, η Ελένη Ράντου θα ήταν αυτή που θα… μουρμουρούσε στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019, ωστόσο μάλλον έχουμε ολική ανατροπή στην υπόθεση!

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο blog του στο newsit.gr, αυτή που θα κληθεί να γίνει η αντι-Μαρίνα δεν είναι άλλη από την Κλέλια Ρένεση!

Μεγάλη ανατροπή στη «Μουρμούρα»: Δεν αντικαθιστά η Ράντου την Λαμπρόγιαννη - Αυτή παίρνει το ρόλο!
Η πασίγνωστη, «καυτή» ηθοποιός φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την παραγωγή και έχει πει το πολυπόθητο «ναι», με αποτέλεσμα να είναι έτοιμη να μπει στο νέο κύκλο της πιο επιτυχημένης σειράς του Alpha.

Ελαφρώς «αναπάντεχη επιλογή μεν, σούπερ δε…
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.