Νιόπαντροι Ιρλανδοί χωρίστηκαν στις πυρκαγιές – Η νύφη ψάχνει τον σύζυγο στο Μάτι - Gkourou

Νιόπαντροι Ιρλανδοί χωρίστηκαν στις πυρκαγιές – Η νύφη ψάχνει τον σύζυγο στο ΜάτιΆλλη μία προσωπική ιστορία έρχεται στο φως από την τραγωδία που σημειώθηκε στην ανατολική Αττική από τις πυρκαγιές.
Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail φιλοξενεί ρεπορτάζ σχετικά με ένα νιόπαντρο ζεύγος από την Ιρλανδία το οποίο χωρίστηκε κατά την διάρκεια των πυρκαγιών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν σμίξει αφού η νύφη ψάχνει ακόμα τον σύζυγό της.

H Zoe Holohan και ο Brian O’Callaghan-Westropp ταξίδεψαν στην Ελλάδα για μήνα του μέλιτος. Έμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στο Μάτι, όταν ξέσπασε η καταστροφή που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 77 ανθρώπων.
Μέσα στον πανικό τους και κατά την διάρκεια της προσπάθειάς τους να ξεφύγουν από τις φλόγες, η νεαρή γυναίκα χωρίστηκε από τον σύζυγό της.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η ίδια η γυναίκα υπέστη εγκαύματα από τις φλόγες και πέρασε τη χθεσινή νύχτα σε νοσοκομείο της περιοχής.
Αυτό ωστόσο που τη βασανίζει περισσότερο δεν είναι ο πόνος από τις πληγές, αλλά η αγωνία για τον σύζυγό της, τα ίχνη του οποίου εξακολουθούν να αγνοούνται.
loading...


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.