Χρύσα Σπηλιώτη – Δημήτρης Τουρναβίτης: Η ανατροπή που δίνει ελπίδες

; ;
Ανάμεσά στους αγνοούμενους είναι και η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη, με τον σύζυγό της, δάσκαλο μουσικής και αθλητή Δημήτρη Τουρναβίτη. Από το τη Δευτέρα η οικογένειά τους, τους αναζητά.

Ο αδερφός του Δημήτρη Τουρναβίτη δεν σταματά ν’ αναζητά τους δικούς του ανθρώπους. Όπως έχει αποκαλύψει νωρίτερα τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη οικογένεια, έχει δώσει δείγμα DNA ώστε να γίνει η ανάλογη ταύτιση όταν και αν χρειαστεί. Και μπορεί να πίστευε μέχρι πριν από λίγες ώρες, ότι είχαν καεί και τα δυο σκυλιά της οικογένειας, όμως μια ανατροπή δίνει ελπίδες.
Όπως περιγράφει και πάλι ο Κώστας Τουρναβίτης – άνθρωπος του αθλητισμού και ο ίδιος – στο TLIFE τελικά βρήκε τον ένα σκύλο καμένο αλλά τον δεύτερο, αυτόν της ηθοποιού με πολλά εγκαύματα μεν αλλά ζωντανό. Βρισκόταν στην παραλία κάτω από τα βράχια προς τη βόρεια μεριά. Αυτό τον κάνει να πιστεύει πως ίσως το ζευγάρι βρίσκεται ακόμη στο νερό.
ανήκει στην οικογένεια. Η περιοχή είναι μεγάλη και μπορεί να είναι οπουδήποτε. Ο Δημήτρης Τουρναβίτης μάλιστα ήταν ορειβάτης, κολυμβητής, έχει αντοχές, όπως περιγράφει ο αδερφός του. Η ηθοποιός κολυμπά επίσης. Η επόμενη κίνηση του Κώστα Τουρναβίτη είναι να καλέσει το λιμενικό και να ξανακοιτάξουν την περιοχή. Από τη στιγμή που δεν έχει ταυτοποιηθεί το DNA του μεκάποιο θύμα, ελπίζει μέχρι τελευταία στιγμή.
Ωστόσο τα δυο αυτοκίνητα του ζευγαριού, βρέθηκαν καμένα μέσα στο χωράφι που βρέθηκαν αγκαλιασμένοι κι απανθρακωμένοι 26 άνθρωποι. Ο σκύλος που βρίσκεται δίπλα από το αυτοκίνητο της Χρύσας Σπηλιώτη δεν


50%έκπτωση
Απόκτησε τώρα μόνο με 15€,
πλήρες Αιματολογικό check up και δύο καθαρισμούς δοντιών.
Πανελλαδική κάλυψη (δες το δίκτυο γιατρών και διαγνωστικών κέντρων)
Συμπλήρωσε ΕΔΩ την αίτηση και παρέλαβε με
αντικαταβολήτην κάρτα προνομίων Safe Silver.
Πληροφορίες: 210 9313100 Δε-Πα 9.00-17.00
loading...


loading...


www.gkourou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.