Τραγωδία: Για 5 νεκρούς κάνουν λόγο έγκυρες πηγές – Μεταξύ των νεκρών ένα μικρό κορίτσι - Gkourou

Τραγωδία: Για 5 νεκρούς κάνουν λόγο έγκυρες πηγές – Μεταξύ των νεκρών ένα μικρό κορίτσιΜαίνεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Καλλιτεχνούπολη Αττικής με τις φλόγες να καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμα τους μεταξύ της Ραφήνας και του Νέου Βουτζά. Λίγο μετά τις 21.30, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό έκανε λόγο για έναν νεκρό. Το zougla.gr εποικοινώνησε με τον πρόεδρο, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση.Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας μιλούν και για δεύτερο απανθρακωμένο άτομο που παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Τον δεύτερο νεκρό επιβεβαίωσε εκ νέου ο κος Μαθιόπουλος λίγο μετά τις 23.30.
Λίγο μετά τις 23:45 έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε ένα ακόμη νεκρό άτομο στη θαλάσσια περιοχή της Ραφήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα κοριτσάκι.
Ωστόσο, υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες που κάνουν λόγο για 5 συνολικά νεκρούς.
Εν τω μεταξύ πολλά σπίτια στην ευρύτερη περιοχή έχουν υποστεί ζημιές, αυτοκίνητα έχουν καεί, υπάρχουν τραυματίες με εγκαύματα αλλά και εγκλωβισμένοι, ενώ απομακρύνθηκαν για προληπτικούς λόγους παιδιά από κατασκηνώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε 25.
zougla.grΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.