Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2006 η δύναμη του κόμματος της Μέρκελ σύμφωνα με δημοσκόπηση

; ;
Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2006 μειώθηκε η στήριξη των Γερμανών στη Χριστιανική Ένωση της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, μετά τη διαμάχη στο εσωτερικό της για τη μεταναστευτική πολιτική που απείλησε τη συνοχή της, σύμφωνα με σημερινή δημοσκόπηση.


Το γκάλοπ της Emnid, που δημοσίευσε η εφημερίδα Bild am Sonntag, έδειξε το ποσοστό των Χριστιανοδημοκρατών και του αδελφού κόμματος της Βαυαρικής Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) στο 29% έναντι 30% στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοσκόπηση και 33% στις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου.
Το CSU αντιμετωπίζει μία σκληρή εκλογική αναμέτρηση τον Οκτώβριο, με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι μπορεί να χάσει την απόλυτη πλειοψηφία της στη Βαυαρία.
Οι σοσιαλδημοκράτες (SPD), που μετέχουν επίσης στην κυβέρνηση συνασπισμού της Μέρκελ, δεν μπόρεσαν να κεφαλαιοποιήσουν τις απώλειες αυτές, υποχωρώντας επίσης κατά μία ποσοστιαία μονάδα στο 18%.
Το ακροδεξιό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) παρέμεινε σταθερό στο 15%, ενώ οι Πράσινοι ενισχύθηκαν 2 ποσοστιαίες μονάδες στο 14%.
Πηγή πληροφοριών: Reuters


50%έκπτωση
Απόκτησε τώρα μόνο με 15€,
πλήρες Αιματολογικό check up και δύο καθαρισμούς δοντιών.
Πανελλαδική κάλυψη (δες το δίκτυο γιατρών και διαγνωστικών κέντρων)
Συμπλήρωσε ΕΔΩ την αίτηση και παρέλαβε με
αντικαταβολήτην κάρτα προνομίων Safe Silver.
Πληροφορίες: 210 9313100 Δε-Πα 9.00-17.00
loading...


loading...


www.gkourou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.