Αποχώρηση βόμβα από τον ΑΝΤ1! - Gkourou

Αποχώρηση βόμβα από τον ΑΝΤ1!
Εδώ και αρκετούς μήνες έχει καταστεί σαφές πως η αξιοποίηση του Γιώργου Λιάγκα δεν θα ήταν στα σχέδια του ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Το «Late Night» αποτέλεσε γρήγορα παρελθόν, ενώ η συμμετοχή του παρουσιαστή στο «Dancing With The Stars» ήταν γλυκό που δεν έδεσε. Ο ίδιος, γνωρίζει πως η πρόθεση του καναλιού είναι να τον κρατήσει ξανά εκτός τηλεοπτικών πραγμάτων, με τον ίδιο να έχει προτάσεις από άλλα κανάλια αλλά να δεσμεύεται βάσει συμβολαίου με το Μαρούσι.

Πληροφορίες της «Real» κάνουν λόγο για πιθανότητα συναινετικού διαζυγίου των δύο πλευρών, κάτι που γλιτώσει από περιττά έξοδα και τον Λιάγκα και τον ΑΝΤ1, αφού όποιος από τους δύο «σπάσει» πρώτος το συμβόλαιο θα κληθεί να πληρώσει πολλές χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση.
Έτσι, μέχρι να βρεθεί λύση ο Γιώργος παραμένει «ανενεργός» στον ΑΝΤ1, την ώρα που το Epsilon… καραδοκεί για την απόκτησή του, έχοντας σκοπό να κάνει τη διαφορά και να τον τοποθετήσει σε ζώνη που κανείς δεν περίμενε.
Από την άλλη, ο Τζώρτζης Ποφάντης καθυστερεί όσο γίνεται την αποδέσμευση του παρουσιαστή καθώς το τελευταίο που θέλει το κανάλι είναι τον Λιάγκα απέναντί του…Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.