Επιστρέφει ανανεωμένο στην τηλεόραση το «Ρετιρέ»; Τι λέει ο παραγωγός της σειράς


Η σειρά Το Ρετιρέ, σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη,....


έκανε «τρελή» επιτυχία τη δεκαετία του ’90. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα παίζει σε επανάληψη και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Κατά καιρούς έχουν υπάρξει δημοσιεύματα, αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, για remake της σειράς, κάτι για το οποίο πήρε θέση ο παραγωγός της, Δημήτρης Τσεμπελής.
Σε ανακοίνωσή του, μετά από πρόσφατη συνέντευξη του Παύλου Ευαγγελόπουλου (σ.σ. υποδύθηκε τον Ιάσονα) στην οποία ανέφερε ότι αρνήθηκε την συμμετοχή του στo remake, ο κ. Τσεμπελής παραδέχεται πως έχουν γίνει ανεπίσημες συζητήσεις με το καστ του Ρετιρέ και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο παραγωγός της επιτυχημένης σειράς Ρετιρέ, κύριος Δημήτρης Τσεμπελής, σε απάντηση στα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με το σήριαλ, δηλώνει πως δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση σε κανέναν καλλιτέχνη που συμμετείχε στη σειρά, ώστε να την αρνηθεί και δημοσίως. Ωστόσο, όντως έχουν γίνει ανεπίσημες συζητήσεις με τους παλιούς συντελεστές, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων.
Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείει την πιθανότητα να ξαναδούμε το Ρετιρέ σύντομα στις οθόνες μας, ανανεωμένο και ακολουθώντας τον παλμό της σύγχρονης κοινωνίας, όπως ακριβώς έγινε και στην δεκαετία των 90’s.
Ο παραγωγός που διατηρούσε για χρόνια στενή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον Γιάννη Δαλιανίδη, σημειώνει πως όντως υπήρξε η ψυχή της σειράς. Παρόλα αυτά έχει την πεποίθηση, όπως έκανε και ο Δαλιανίδης σε όλες τις δουλειές του, πως υπάρχουν πολλοί νέοι καλλιτέχνες, ικανοί να συνυπάρξουν με βασικούς συντελεστές-πρωταγωνιστές που άφησαν εποχή στο Ρετιρέ».
loading...
Από το Blogger.