Στην εντατική με καρδιακό πρόβλημα γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!


Δύσκολες στιγμές που ευχόμαστε να είναι περαστικές για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος έχει γράψει και εξακολουθεί να γράφει τη δική του ιστορία στα μουσικά δρώμενα....Ο λόγος για τον Αργύρη Γαλιάτσο, που είναι ευρέως γνωστός ως frontman των Nightstalker. Το ελληνικό συγκρότημα είναι ανάμεσα στα κορυφαία ελληνικά αγγλόφωνα συγκροτήματα.

Τα δυσάρεστα νέα έγιναν γνωστά από την επίσημη σελίδα των Nightstalker στο Facebook, όπου έγραψαν:
«Δυστυχώς δεν είμαστε καλά στην υγεία μας! Ο Αργύρης βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην εντατική, με καρδιακό πρόβλημα. Φαίνεται ότι είναι καλά, αλλά περιμένουμε να μας το επιβεβαιώσουν οι γιατροί. Δυστυχώς δεν γίνεται να παρευρεθούμε στις επερχόμενες συναυλίες που έχουμε ανακοινώσει, αλλά το σημαντικό είναι να γίνει πρώτα καλά ο Αργύρης και τα live θα γίνουν αργότερα. Θα ενημερώσουμε για νεότερα…»
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αργύρης έχει σχετικό πρόβλημα υγείας. Πριν περίπου 6 χρόνια είχε μπει ξανά στο νοσοκομείο με προβλήματα καρδιάς.

(Πηγή φωτογραφίας: Oneman.gr)
«Το 2011 έπαθα καρδιά, έμφραγμα. Κοιμόμουν και ξύπνησα με ένα κάψιμο στο στήθος. Στην αρχή φοβήθηκα, ήταν κάτι που δεν είχα ξαναπάθει… Το έμφραγμα προκλήθηκε από το κάπνισμα. Επιπλέον, εκείνη την εποχή έφτιαχνα ένα σπίτι και είχα άγχος για όλη τη φάση, έ, με ζόρισε και βγήκε εκεί… Όχι, καθόλου δεν προσέχω από τότε», είχε εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξή του στο Oneman.
loading...
Από το Blogger.