ΑΝΑΤΡΟΠΗ Survivor spoiler : Αυτά είναι τα Αποτελέσματα της 48ωρης ψηφοφορίας

Mετά τη μεγάλη ήττα των Μαχητών στο αγώνισμα της Δευτέρας ....
από την ομάδα των Διασήμων στο Survivor, οι παίκτες θα κοντραριστούν σήμερα στον στίβο μάχης για ένα μοναδικό έπαθλο. Σας είχαμε δώσει όπως πάντα από νωρίς την διαρροή
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της 48ωρης! Ποιος είναι πρώτος, ποιος τελευταίος;
Ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής η 48ωρη ψηφοφορία του Survivor και το kolpobet.gr θα σας μεταφέρει όποια πληροφορία φτάσει στα «αυτιά» του!

  Με βάση την διαρροή για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην κορυφή και με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη θέση έρχεται η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία φαίνεται να έχει εξασφαλισμένη θέση στον τελικό.


Συνεχίζονται οι ανατροπές στην 48ωρη ψηφοφορία που έχει ξεκινήσει για τους παίκτες του survivor και θα κρίνει το ποιοι θα αποχωρήσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Στην δεύτερη θέση, σκαρφάλωσε ο Ηλίας Γκότσης και στην τρίτη θέση η Μελίνα Μεταξά που μέχρι και την Δευτέρα το πρωί ήταν στην 6η.


Η Εύη Σαλταφερίδου που την Δευτέρα ήταν στην δεύτερη θέση παίζοντας το όνομα της στα φαβορί, έπεσε στην τέταρτη θέση σύμφωνα με το πως έχουν διαμορφωθεί οι ψήφοι μέχρι την Τρίτη το πρωί.


Στην πέμπτη θέση, βρίσκεται ο Γιάννης Τσίλης, ενώ στην έκτη θέση είναι ο Πάνος Θεοδώρου πέφτοντας αρκετά χαμηλά.


Στην έβδομη θέση βρίσκεται ο Νικόλας Αγόρου και στην όγδοη θέση ο Χάρη Γιακουμάτος. Ακολουθεί στην ένατη θέση η Ροδάνθη Καπαρού και στην δέκατη θέση η Βιργινία Δικαιούλια.


loading...