ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !! Νεκρός ο Παντελής Δουρουντάκης – Η εξαφάνιση ήταν δολοφονία – Θρίλερ με το πτώμα που δεν έχει βρεθεί

Η εξαφάνιση του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη από τα Σφακιά στα Χανιά, κινητοποίησε την αστυνομία, που πλέον μιλάει ανοιχτά για δολοφονία.....


Η υπόθεση παίρνει διαστάσεις θρίλερ, αφού άγνωστο παραμένει που βρίσκεται το πτώμα του ηλικιωμένου. Οι Αρχές πιστεύουν ακράδαντα, ότι από την πρώτη ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του 70χρονου, ο ηλικιωμένος δολοφονήθηκε και το πτώμα εξαφανίστηκε σε σημείο που δύσκολα θα εντοπιστεί.
Τα δυο αδέρφια από τα Σφακιά που συνελήφθησαν για την υπόθεση αρνούνται κάθε εμπλοκή. Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι είχαν εξ αρχής υποψίες σε βάρος των δύο αδερφών λόγω των διαφορών με το θύμα αλλά περίμεναν κάποια στοιχεία που βρέθηκαν. Αυτό που λένε είναι ότι έχει βρεθεί DNA των δυο στον χώρο της επιχείρησης του θύματος. Οι δύο ύποπτοι τέθηκαν και υπό τηλεφωνική παρακολούθηση.
Τα δυο αδέρφια από τα Σφακιά χαρακτηρίζονται υπεράνω υποψίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εμπλοκή τους στην υπόθεση έχει προκαλέσει έκπληξη καθώς επρόκειτο για άτομα χαμηλών τόνων που δεν είχαν δώσει δικαιώματα στο παρελθόν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα δυο αδέρφια είχαν διαφορές με τον 70χρονο άνδρα εδώ και καιρό.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση θρίλερ

«Συνελήφθησαν, χθες (19.06.2018), ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, σε περιοχή του Δήμου Σφακίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 44 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων  εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα πολύμηνης, συνδυαστικής και μεθοδευμένης αστυνομικής έρευνας, της ανωτέρω Υπηρεσίας σχετικά με την εξαφάνιση 70χρονου ημεδαπού την 07.03.2018 από περιοχή του Δήμου Σφακίων. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.»

loading...