24 Δεκ 2013

Η Barbie ΠΑΧΥΝΕ και ΔΙΧΑΖΕΙ...Εσάς πως σας φαίνεται;;; (pics)

gkourou | 3:36 μ.μ. |
Τέλειο πρόσωπο, καλλίγραμμο σώμα που θα ζήλευαν πολλές, μακριά ξανθιά πλούσια μαλλιά. Αυτή είναι η Barbie, μία κούκλα που έχει...

περάσει από τα χέρια σχεδόν όλων των κοριτσιών. Εχει αποτελέσει όμως για πολλές γυναίκες... πρότυπο. Μία ομάδα από το Facebook που φέρει το όνομα Plus Size Modeling αλλάζει τις διαστάσεις της πασίγνωστης κούκλας, της προσθέτει κιλά και την παρουσιάζει σαν μία κοπέλα αρκετά παχουλή. Πίσω από αυτή την ιδέα κρύβεται ένα ερώτημα, στο οποίο οι χρήστες καλούνται να απαντήσουν:

Αν οι εταιρείες παιχνιδιών θα έπρεπε να κατασκευάζουν «παχουλές» κούκλες Barbie. Οι απαντήσεις διφορούμενες. Κάποιοι μίλησαν και πάλι για υπερβολή, καθώς θεωρούν πως η παχύσαρκη εικόνα που προβάλλει το νέο πρόσωπο της Barbie μπορεί να αποτελέσει κακό παράδειγμα για μία ισορροπημένη διατροφή.

Οι συζητήσεις γύρω από τις επιπτώσεις της κούκλας στη γυναικεία εικόνα του σώματος έχουν ανάψει «φωτιά» στη συγκεκριμένη σελίδα του Facebook.

Η ιδέα «γεννήθηκε» από την ομάδα πριν από περίπου μία εβδομάδα. Μέσα σε αυτό το διάστημα, σύμφωνα με την Dailymail, κάτω από την ερώτηση υπάρχουν ήδη 36.000 likes. Ωστόσο, τη συγκεκριμένη ερώτηση που έθεσε η ομάδα συνοδεύουν αρνητικές απαντήσεις για το υπερβολικό, όπως κάποιοι χαρακτηρίζουν, μέγεθος της κούκλας.
Ενας χρήστης που υπογράφει ως Kyle Boise υποστήριξε πως με αυτό τον τρόπο προωθείται η κακή διατροφή. «Ακριβώς ό, τι χρειάζεται η Αμερική» σχολίασε ειρωνικά.

Ο Lauren Johnson χαρακτήρισε γελοίο το «τριπλό πιγούνι» της υπέρβαρης Barbie, υποστηρίζοντας πως οι υπέρβαροι άνθρωποι δεν έχουν τόσο μεγάλο πηγούνι.Previous Page Next Page Home